I'm off to Greece! allmost..... :O

Nu är jag iväg mot Grekland! eller egentligen inte... Vi ska först in till stan och sova över där i natt sen är det upp vid två tiden på natten och åka iväg till flygplatsen. Sen är vi påväg mot Grekland :D Ska bli kul! fast det kommer bli dött här på bloggen :/ men om jag hittar en dator med internet så bloggar jag! lovar att det kommer en bilbomb sen :D (om det inte har hänt något med kameran :D fast det kommer det inte att göra!) någon som har varit i Grekland innan?? vart var ni då??



här kommer en random bild från Sveland cup som jag fotade för evigheter sen.

Bilden får inte användas av någon annan än mig!!

haha! roligt klipp för de som hoppar stuts med sin ponny :)



Hahha!! trodde först att hon bara skulle trilla av! haha bara xD men ah titta den är svinkul :) otroligt vass ponny asså!

Gamla bilder från Tjuvkilmellangård :)



Bilderna får INTE användas till internetstall eller liknande!

Min favorit är den sista! vilken är din favoritbild eller är alla fula??? kommentera isåfall om jag ska bli bättre på något ;)

Midsommar! :D

G'morgon! eller go'middag kanske man ska säga! idag är det midsommar! :D det som är lite tråkigt är att det blåser och är allmänt tråkigt väder ute :( men det blir nog roligt ändå :)jag har bara några saker kvar till bloggdesignen den kommer upp om två veckor ungefär :) för vi ska åka till Grekland en vecka så jag hinner inte göra klart den tills dess. Aja nu tror jag pappa är klar i duschen så nu ska jag dra och duscha också :)


ha en bra midsommar allihop!! <3

Go'natt!! :D

Hallå! nu är nästan den nya designen klar!! :) Vi cyklade aldrig till hästarna idag :I bajsigt! men vi tog båten in till Marstrand och åt Fish'n Chips det var gott :) det var sjukt stora våger och man flög upp i luften och landade med en smäll sen :) jag fick ont o där ryggen byter namn :( Imorgon är det midsommar och på söndag åker mamma och jag till Grekland! :) ska bli sjukt kul att åka till Kreta för jag har aldrig varit i Grekland förut.

Men nu ska jag gå och lägga min gör jag är sjuuukt trött!
Go'natt!!!

Gosan Gosis <3




Fotograf: Paula Holmquist (hade varit lite konstigt om det inte var jag xD)
Modell: Gosan

Kommentera gärna om ni tyckte det var snyggt med den här sätta ihop två bilder vart annat!!!

Min favvo är den första och sista vilken är din?? :D

Smack in däh face!!!!!



Haha känns det inte som om hon ger dig en smäll i ansiktet?! haha skrattade när jag såg den här bilden! xD :D

Snart kommer det bilder på Gosan Gosis <3

Hallo!

sitter och väntar på att bilderna ska överföras och tänker lite på hur den nya designen ska se ut. ni kan få en liten teaser den kommer att vara vit ;)
sen kommer bilder på min extremt söta katt <3

Något hemskt hände henne idag! pappa hade satt ut ett mätsnöre som har liksom slakat så det halft låg ner. Gosan hade väl troligen kratsat klorna mot trallen och fastnat i snöret så hörde mamma och jag ett tjut, ett desperat tjut... :( det var Gosan som förtvilat försökte ta sog loss! men hon kom loss sen med vår hjälp ^.^'

det var tur att vi överhuvudtaget var hemma!


Imorgon ska jag och min kusin cykla ner till Tjuvkil mellangård och då ska jag fota föl :D dem har typ över 6 föl som går och leker i hagarna med sina mammor :) <3 såååå gulligt!!

Tips på hur man gör bloggen bredare ;)

Jag håller ju på att göra designen nu så det är ju många som vill göra bloggen bredare så nu gör jag ett litet inlägg om det :)

Gå in på Design klicka på antingen Alternativt redigera din befintliga stilmall eller Redigera stilmall



Leta upp avsnittet #Wrapper där letar ni upp Width. nedan står det att det är 800 px om jag nu skulle vilja ändra till t.ex 1000 px skriver jag det där.



Sedan letar vi upp #side där står det på Width (som det gjorde på min blogg) 140 px då räknar vi alltså ut 1000 px-140 px=860 px
Nu ska du alltså leta upp #Content och sedan Width finns på minst 2 ställen!! Där skriver du in 860 px

Jag använde mig av designen Flower som grund då finns det en inomparantes Width fyll inte i den!!
(SE PILEN)



Den inomparantesen ska du fylla i om du tycker det är stort mellanrum mellan inläggen och menyn (PILARNA)



Om du tycker det fyller du i ett STÖRRE nummer om du vill ha mindre mellanrum! och ett Mindre nummer om du vill ha större mellanrum! Se till så att menyn inte åker ner det händer lätt!



Hoppas detta var ett bra tips och om ni behöver hjälp gå antingen in på Designadinblogg.se eller kommentera ;) xD

px - står för pixlar används väldigt mycket när man säger storlek på t.ex digitala bilder

Dagens gulliga och roliga klipp xD

Kommer ett tips om blogg design sen ;) Typ bara det jag ville säga så nu vet ni det ;) förresten här kommer ett svinkul klipp



Så himla gullig!! :) Hahahaha! xD

En låt jag nördar nu :D xD



Verkligen en jättebra låt, Skitbra böcker och grym filmserie!! :D

Tipsar om böckerna och filmerna!!

tips på glassar i sommar ;)

- Hemglass -



Mormors godaste blåbär! Asgod även om den är laktosfri :D



Smack
Typ som Magnum fast jag tror inte det är nötter (????) det var ett tag sen jag åt den. förra sommaren hehe :)



- GB glass-



Magnum Almond! En glassiker :D



Magnum Strawberry White!! Mumsigt god!



Daim! Min favorit sedan den kom typ xD



Daim päron! Faktiskt förvånande god! Testa den även om ni tvekar den är värd pengarna ;D



Favvo Isglassen från GB glass!! :D



- Triumfglass -



Helt klart strösta isglassen Twister!!


Detta är mina favoritglassar som jag troligen kommer att äta i sommar :)
Vilka är era Kommentera?!!

Last friday night



Haha!! Totalälskar den här låten och musikvideon!! Speciellt när Rebecka Black dyker upp :D Ni får också se den om ni inte redan har gjort de ;)

Provbilder från Pay'n Jumpen den 16 jun ;)



Vill du ha en bild på dig och din häst? maila mig på [email protected] !

Du får mycket bättre kvalité på bilden då, för jag har bara slängt ihop de här bilderna VÄLDIGT slarvigt!!!

Cupcakes



One, two, three... days!! o.O God my oh!



Hello! Har varit lite upptagen de senaste dagarna men skriver nu vad jag har gjort :)

Torsdag!!

Vi hade avslutning på ridningen :/ Vi hade parhoppning :) man ska hoppa över hindren samtidigt så man hoppar en bana spegelvänt. Vi fick börja värma upp det gick bajs! Sedan hoppade vi banan :) Det var lite slött det första varvet men nästa varv la jag till spöt på rumpan på honom då blev det jättebra fart :) det som gick dåligt var att jag var så upptagen med att kolla på vad min kompis Louise gjorde så att jag kom på fel hinder med fel fart så Kasper hoppade jättestort och jag var inte med på det så jag tappade ena stigbygeln och när Kasper landade så smällde det till i ryggen! Det gjorde jätteont, så jag fick sitta och titta på dem andra sen :/

Nu är jag bra i ryggen :)

Fredag!!

Egentligen skulle jag ha gått på fest men eftersom att jag skulle ha fest nästa dag så stannade jag hemma och städade :/ Nej så tråkigt var det inte för jag bakade självaste muffinsen till cupcakesen då :) Och mamma och jag var iväg och handlade :) Det var kul :)

Lördag!!

Idag fixade jag allt pynt och toppingen till cupcakesen. Sedan klockan 17.00 kom folket :) Detta var INTE ett födelsedagskalas utan det var en avslutningsfest då jag ska byta skola. Jag fick jättefina grejor av tjejerna. Det var typ en presentkorg med en massa roliga saker som jag ska ha i sommar :) Resten av kvällen hade vi jättekul :D Kommer nog sakna de där tjejerna :')

Idag!!

Idag har jag inte gjort något!! Plockat undan lite efter igår, tittat på film och chillat på livet xD
En sak som är så HIMLA kul är att min bror fick Photoshop Cs5 av sin kompis så nu ska jag få det av honom!! :D Fast det som är bajs är att han och pappa skulle iväg och kolla på någon båt som var till salu :/ så jag får se när han laddar över det på datorn :/ +et i kanten är att mamma och jag är hemma så vi ska mysa framför en film och äta Pizza!! Det var jääääättelängesen jag åt pizza! Filmen vi ska se är EatPrayLove!

Trailern ;)

Hej då!! :D Bilder på cupcakesen kommer ;)


2 "kändisryttare" som var med på Strömsholm ;)

Peder Fredricson!




Alexander Zetterman!



Rider troligen nu men här har ni ju två kändisar som jag tog kort på i lördags ;)

Äntligen!! Kommer inte ens blunda....

Jag kommer inte ens blunda när den spelas upp på filmduken,
för att inte missa något!


Ps. Tycker Twilight filmerna är liiite överskattade (smaken är som baken) men fjärde boken fastnade verkligen i mitt hjärta <3

Bildbomb och favoritlåt <3

Resten av ditt liv - Timbuktu





Lite om sommarlovet och designen... :)

Så nu har jag nördat klart Svtplay ville bara berätta att jag ska byta design! Börjar bli lite tråkig den jag har nu och jag tänkte eftersom att det nästan har blivit som en ny start för bloggen ville jag ha något nytt! :) troligen blir det samma "grund" bara lite annat som färg, header textstil m.m. som byts ut ;)

Designen kommer nog ta ett tag för jag är just nu väääldigt upptagen fram till sommarlovet :/ men desigen kanske kommer upp senast vid sommarlovets början.


Ville bara berätta lite att det kommer vara lite annorlunda på bloggen under sommaren

Som att jag kommer att vara borta under vissa veckor ;) då jag ska vara på ridläger, resa bort osv. Men nu vet ni det och för guds skull sitt inte framför datorn hela dagarna!! Spring ut och lek, bada, sola och fota... kan kanske lägga ut lite tips på vad man kan göra ;)

Godnatt solhatt!! :D

Blogg.se har varit elakt :/

Hej!!
jag har inte bloggat på mer än en vecka!! Detta är för att när jag loggade in på Blogg.se laggade datorn sönder så att jag fick stänga av den! detta hände flera dagar då jag försökte så jag slutade att logga in och idag funkade det! :D Jag har i alla fall varit på landet i hälgen och i förrgår var jag på Strömsholm! :D det var jättekul! bilder kommer troligen på onsdag eller så. På lördag ska det var fest typ så jag måste städa en massa i veckan här så att jag kommer nog vara lite för död för att blogga :/ men jag hoppas att jag hinner att blogga!! :D

nu ska jag nörda Svtplay.se så haj då!!



imorgon ska jag rida men jag ska försöka att hinna med bloggen :)

TIPS om tävling hos Michelle och Olivia ;)

Klicka på bilden ;)


RSS 2.0